MAKSIMIR, ulica Pražnica (blizu Petrove), STAN S VELIKIM POTENCIJALOM! Laščina, Maksimir, Grad Zagreb

111.000€
Broj nekretnine: M92
Tip nekretnine: Stanovi prodaja
Površina (M 2)
55.58
Sobe
3
Kupaonice
1
Spavaće sobe
2

Nekretnina

  • Godina izgradnje: 1960
  • Kat: Prizemlje

Pogodnosti

  • Etažno plinsko centralno
  • Gradska kanalizacija
  • Gradski plin
  • Gradski vodovod
  • Vlasnički list

Opis

VIDEO STANA NALAZI SE U PRIVITKU!

PRILIKA! Prodaja 2.5-sobnog stana odličnog rasporeda (tlocrt se nalazi u privitku), površine 55,58m2 s velikim potencijalom na TOP lokaciji.

Stan se nalazi u prizemlju održavane stambene dvokatnice, s time da je sa strane ceste stan u prizemlju, a gledajući sa stražnje strane, na 1.katu (dužinom cijeloga stana se nalazi stan ispod njega).

Prestižna lokacija, Ulica Pražnica,(Lašćinski odvojak), neposredna blizina Petrove ulice, blizina Kvaternikovog trga s jedne strane i Maksimira s druge.

U naravi, stan se sastoji od dvije prostrane sobe (spavaće i dnevnog boravka), jedne manje sobe prigodne za radnu ili dječju sobu (cca 4.5m2), kuhinje, ostave, kupaonice, predsoblja, balkona te pripadajućeg spremišta u podrumu zgrade (kao i idealnog suvlasničkog dijela dvorišta). Na balkon se izlazi iz dnevnog boravka,  prostran je i gleda na dvorišnu stranu. Prostrano zeleno dvorište je u zajedničkom vlasništvu s ostalim stanarima te postoji mogućnost parkiranja u njemu.

Orijentacija stana: dnevni boravak, balkon i spavaća soba su južne orijentacije, dok su manja soba i kupaonica na sjevernoj strani. Kuhinja je zapadne orijentacije.

Stan zahtjeva renovaciju, međutim prostor omogućava različite preinake i laku rekonstrukciju. Unutarnja stolarija i parket su očuvani i u dobrom stanju.

 

Izuzetno mirno i zeleno okruženje, udaljeno svega nekoliko minuta od svih potrebnih sadržaja i gradske vreve. Pogodan za obiteljski život u mirnom okruženju i zelenilu. Blizina vrtića, škole, doma zdravlja, prodavaonica, tržnice, fakulteta, centra grada i sl. Odlična prometna povezanost!

Prilikom određivanje prodajne cijene u obzir je uzeto stanje nekretnine, te ona nastavno na TOP lokaciju i potencijal nekretnine iznosi 1997€/m2.

 

PREPORUKA AGENCIJE! Stan svakako vrijedi pogledati!!! Riječ je o nekretnini s izuzetnim potencijalom; osim odlične lokacije, budući kupac stan može adaptirati u potpunosti prema svojim željama i preferencijama.

Za sve daljnje informacije, kao i za termin razgledavanja, budite nas slobodni kontaktirati!

 

 

 

 

 

Prilozi

Tlocrt

Video

Kontaktiraj agenta