PISAROVINA, obiteljska kuća stam.površine 150m2 i 8500m2 zemljišta Pisarovina lok., Pisarovina, Zagrebačka županija

120.000€
Prodaja
SKU: M114
Vrsta nekretnine: Kuće prodaja
Veličina (M 2)
150
Sobe
6
Kupaonice
2
Spavaće sobe
4
Garages
1

Prostor

  • Land Size: 8500
  • Godina izgradnje: 1973
  • Površina zemljišta: 8500m2

Sadržaji

  • Gradska kanalizacija
  • Gradski vodovod
  • Uporabna dozvola
  • Više parkirnih mjesta
  • Vlasnički list

Opis

Prodaje se obiteljska samostojeća katnica veličine 9x11m, stambene površine 150m2 u Pisarovini, ulica Vladimira Nazora i pripadajuće građevinsko/poljoprivredno zemljište. U naravi, radi se o tri spojene parcele, katastarski prikaz nalazi se u privitku.

Kuća je izgrađena 1973. godine, a sastoji se od prizemlja, kata i tavanskog prostora.

U prizemlju se nalazi  dnevni boravak, 2 spavaće sobe, kuhinja, kupaonica i hodnik. Na prvom katu se nalaze prostorije u identičnoj veličini i rasporedu. Iznad kata cijelom dužinom proteže se tavanski prostor koji nije uređen.

Osim kuće, na zemljištu se još nalazi stara kuća veličine 11x6m, gospodarska zgrada veličine 11×4.5m i garaža veličine 10x5m. Cijelo zemljište je površine 8500m2 i nalazi se uz glavnu cestu.

Kuća se nalazi na glavnoj cesti za Topusko (blizina Jamnice),  Zagreb je udaljen 25 km, Jastrebarsko 27, a autocesta 12 km. Blizina rijeke Kupe na samo par minuta.

Pisarovina – pitomi kraj koji se odlikuje ravnicama i brežuljcima, starim hrastovim šumama i rijekom Kupom. Popularan kod Zagrepčana koji su u Pisarovini izgradili kuće za odmor. Duž toka čiste i tople Kupe nižu se male pjeskovite plaže koje privlače kupače i vikend-izletnike. Poznato okupljalište ribolovaca.

PREPORUKA AGENCIJE: Veličina zemljišta, kuća i popratni objekti te dobra prometna povezanost omogućuju razne namjene, od kupnje kuće za obiteljski život do turističke prenamjene prostora.

Uredno vlasništvo i papiri.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas s povjerenjem.

Attachments

Kontaktiraj agenta

hrCroatian