PRILIKA!! ILICA, IDEALAN POSLOVNI PROSTOR NA ODLIČNOJ LOKACIJI Donji grad lok., Donji grad, Grad Zagreb

700€
Broj nekretnine: M307
Tip nekretnine: Poslovni prostori najam
Površina (M 2)
105
Sobe
4
Kupaonice
2

Nekretnina

  • Godina izgradnje: 1930
  • Kat: 2.

Pogodnosti

  • Centralno grijanje
  • Etažno plinsko centralno
  • Gradski plin
  • Klimatizacija

Opis

ATRAKTIVAN I PROSTRAN 4-SOBAN STAN IDEALAN ZA POSLOVNI PROSTOR!!!

Želite ured na odličnoj lokaciji u prekrasnom građanskom stanu/poslovnom prostoru u iznimno održavanoj i urednoj zgradi, nedaleko centra grada? Ne morate tražiti dalje.

Iznajmljuje se održavan, prostran građanski stan/poslovni prostor, na drugom katu stambene zgrade (od ukupno četiri kata, bez lifta), u širem centru grada, na odličnoj lokaciji u Ilici, kod Svetog Duha. Odmah pri ulasku, stambena zgrada ostavlja pozitivan dojam, redovito je održavana i uredna.

Klasičan građanski stan originalnog stila, visokih stropova (3,20m), drvene stolarije, parketa, pun svijetlosti. Stan je površine 105m2, a sastoji se od četiri prostorije, hodnika, odvojene kuhinje, kupaonice, zasebnog toaleta te dva balkona. Bez obzira što se zgrada nalazi na Ilici, položaj stana, budući da je okrenut prema unutrašnjoj strani dvorišta, garantira mir i tišinu.

Iznajmljuje se prazan (bez starog namještaja s fotografija). U dogovoru s najmoprimcem, moguć je dogovor o namještanju prostora, uz korekciju trenutačne cijene najma.

Različite mogućnosti namjene poslovnog prostora: idealan za mirnu poslovnu djelatnost, odvjetnički ured, javnobilježnički ured, agencije, predstavništva…

Blizina centra grada, bolnice Sveti Duh i Vinogradske, Trga Francuske republike… Odlična prometna povezanost i okruženje svih važnih sadržaja.

Prostor se iznajmljuje na duži period, najmanje 3 godine.

PREPORUKA AGENCIJE: PREKRASAN PROSTOR S VELIKIM POTENCIJALOM!!!

 

Kontaktirajte nas bez obaveze za razgledavanje stana kao i za sve daljnje dogovore.

Agencija MEDIAR NEKRETNINE kao ovlašteni posrednik u prometu nekretnina i potpisnik Kodeksa etike u poslovanju nekretnina, vodi Vas stručno i odgovorno kroz cijeli proces.

Kontaktiraj agenta