VUKOVARSKA/RADNIČKA, VMD poslovna zgrada, URED ALL INCLUSIVE! Trnje lok., Trnje, Grad Zagreb

670€
Broj nekretnine: M131
Tip nekretnine: Poslovni prostori najam
Površina (M 2)
19.54
Sobe
1
Kupaonice
2

Nekretnina

 • Kat: 6
 • Vrsta zakupa: All inclusive

Pogodnosti

 • ADSL
 • Alarmni sustav
 • Centralno grijanje
 • Gradska kanalizacija
 • Gradski vodovod
 • Klimatizacija
 • Lift
 • Portafon
 • Recepcija
 • Telefon

Opis

BEZ AGENCIJSKE PROVIZIJE!

Trebate ured na prestižnoj lokaciji i ne želite razmišljati o ničem osim o svom poslu? Na pravom ste mjestu.

Iznajmljuje se ured br. 11, u vrhunskoj VMD zgradi na Ulici grada Vukovara/Radničkoj cesti, na 6. katu zgrade. Kvadratura ureda 19,54m2, odličan položaj ureda, pogled na Radničku i Sljeme. Nalazi se na samom uglu zgrade i s dvije strane su prozori cijelom dužinom.

Zakup poslovnog prostora je moguć kratkoročno, minimalno na jedan mjesec i dugoročno. Prilikom ulaska u ured plaća se zakup za dane do kraja mjeseca, jednokratna naknada, polog  u iznosu jedne mjesečne zakupnine i zakupnina za naredni mjesec. Nema otkaznog roka tako da se kod odlaska obračunava broj dana koliko je ured korišten, a za ostale neiskorištene dane do kraja mjeseca novac se vraća isto kao i polog ukoliko je ured u istom stanju kao kod preuzimanja (u slučaju većih oštećenja iz pologa se u dogovoru s zakupoprimcem podmiruje saniranje štete).

Ured br. 11 opremljen je radnim stolovima, stolicama, ladičarima, kabinetima za spise, telefonima, dvostrukom foteljom za goste i multifunkcijskim uređajem (printanje, kopiranje, skeniranje i fax). Prilikom zakupa poslovnog prostora, zakupoprimac dobije novi toner za multifunkcijski uređaj, koji je prilikom prestanka zakupa potrebno nadoknaditi.

Ured je odmah useljiv i dostupan 7/24/365.

 

U cijenu zakupa su uključeni troškovi grijanja, hlađenja, vode, struje, čistoće, zajednički troškovi zgrade, održavanje zajedničkih prostora, osiguranja, dviju recepcija, securityja, korištenje čajne kuhinje, neograničeno korištenje interneta (optička veza, 90 Mb/s) U cijenu zakupa je uključeno i 20 sati gratis korištenja soba za sastanke po uredu.

U cijenu zakupa nije uključena pretplata za fax i telefonski broj koja iznosi ukupno za dva broja 80,00 kuna + PDV i dnevno čišćenje ureda koje iznosi 10,40 kuna po m2 mjesečno + PDV. Trošak telefonskih impulsa prefakurira se klijentu po cjeniku Iskon d.d. kao pružatelju telekomunikacijskih usluga(centrala bilježi sve pozive tako da je moguće dobiti i ispise istih).

Na ulazu u zgradu nalazi se prva recepcija na kojoj je osiguranje 0 – 24 sata, a na ulazu u sam poslovni prostor nalazi se druga recepcija na koju pristižu stranke koje se za vrijeme radnog vremena primaju i upućuju do ureda klijenta ili sobe za sastanke.

Također, svakodnevno je osigurana dostava zaprimljene pošte u ured, a moguće je klijente obavijestiti o pristigloj pošti u njihovoj odsutnosti (kao i skeniranje i dostava iste mailom) te obavijest mailom o posjetiteljima.

Mogućnost zakupa parkirnog mjesta u Green Goldu.

 

Vi se koncentrirajte na svoj posao, a mi ćemo na sve drugo!

Cijena: mjesečni najam 4934,91kn+PDV

+ trošak otvaranja 1.565,25kn+PDV

+ polog 4934,91 kn+PDV

 

Za sve dodatne informacije, javite se s povjerenjem!

Prilozi

Tlocrt

Kontaktiraj agenta