Nema komentara

POVIJEST NOVOG ZAGREBA

Izvor: Google maps

Novi Zagreb (Južni Zagreb), područje je današnjeg Zagreba južno od rijeke Save. Urbanističko-arhitektonska cjelina planski je izgrađena u drugoj polovici XX. stoljeća. Razvoj područja Novog Zagreba započinje gradnjom Mosta slobode i Mosta mladosti koji su povezali dijelove grada razdvojene rijekom Savom. Tim projektima započinje i realizacija ideje gradonačelnika Većeslava Holjevca za čijeg je mandata Zagreb prešao preko Save.

Više

Nema komentara

Živjeti u prirodi i s prirodom, a živjeti u gradu

Photo by Casey Horner

Život u gradu svakako ima svojih prednosti, no istraživanja pokazuju da je kvaliteta života mnogo veća kad smo okruženi zelenilom.

Visoka razina vegetacije na području na kojem živimo direktno je povezana s poboljšanjem mentalnog zdravlja. Prema jednom istraživanju, osobe koje žive okružene zelenilom rijeđe obolijevaju od depresije te im je razina stresa manja za čak 30 posto.
Više

Nema komentara

Zahvala za povjerenje

Dragi klijenti,

ovim putem koristimo priliku da vas podsjetimo na našu agenciju i posao koji smo zajedno odradili. Nadamo se da je nekretnina koju ste kupili ispunila većinu vaših očekivanja te da ste se do sada ugodno smjestili u svoj novi dom, a prodavateljima osigurala očekivanu zaradu.

Vaše zadovoljstvo nam je jako važno i uvijek ćemo se maksimalno truditi kako bi se naši klijenti osjećali sigurno te kako bismo smanjili razinu stresa koji posao kupoprodaje izaziva kod svih uključenih strana. Posao posredovanja podrazumijeva partnerski odnos između agencije i klijenta. Naša zadaća je posao odraditi maksimalno profesionalno, kvalitetno i odgovorno kako bi klijenti stekli povjerenje i sigurnost u naš rad i agenciju.

U svakom poslu koji je osoban, u što neupitno spada i kupoprodaja nekretnina, važno je imati partnera koji će štititi naše interese i kome možemo pokloniti povjerenje, znajući da će ukupni proces proteći brže, efikasnije i uspješnije. Nadamo se da je naš angažman prilikom posredovanja ostavio upravo takav dojam.

Nakon što smo zajedno prošli cjelokupni proces kupoprodaje, u kojemu smo od početka gradili partnerski odnos, koristimo priliku kako bismo opet otvorili vrata nekoj novoj suradnji. Specifično tržište čini naš posao prilično kompleksnim, u što ste se imali prilike i sami uvjeriti. Unatoč preporukama zadovoljnih klijenata, uvijek smo u potrazi za novim nekretninama i novim kupoprodajama te bi nam pomogli i vi sa svojom preporukom. Svaku dobivenu preporuku, shvaćamo kao nagradu, potvrdu dobro obavljenog posla, ali i kao obvezu.

Svjesni smo činjenice kako se na svakom odnosu treba raditi (pa tako i na onom poslovnom) te smo se na tragu toga odlučili za dobivene preporuke, odnosno na temelju njih odrađene kupoprodaje nekretnina, zahvaliti poklon bonom Ikee u iznosu od 1000 kn. Taj mali znak pažnje s naše strane neka bude podsjetnik da i oni često najstresniji momenti u životu mogu prerasti u lijepo iskustvo.

U nadi nekog budućeg kontakta i susreta, srdačno vas pozdravljamo!

 

Mediar nekretnine

Nema komentara

KARAKTERISTIKE NIŽIH ODNOSNO VIŠIH KATOVA

Photo by Ivan Vranić

Jedno od pitanja kod kupnje stana zasigurno je i na kojem katu je stan smješten. Pozicija stana u zgradi možda i neće biti presudan faktor ali o njemu svakako treba voditi računa. Viši ili niži kat bit će pitanje osobnih preferencija, navika i općenito karakteristika koje se vežu za niže odnosno više stanove.

Više

Nema komentara

TERASA KAO HIGHLIGHT NEKRETNINE

Photo by Nidia Dias

U gradskim središtima terase i balkoni predstavljaju rijetke privatne prostore na otvorenom u kojima možemo uživati u svježem zraku i to pogotovo tijekom ljetnih mjeseci kada najviše vremena boravimo vani. Život u kući pretpostavlja balkon, terasu ili barem mali vrt, međutim što kada stanujemo u stambenoj zgradi?

Više

Nema komentara

O AGENCIJI ZA POSREDOVANJE U PROMETU NEKRETNINA

Photo by Drew Beamer

Često pitanje kod nas na tržištu je – zašto uopće angažirati agenciju za nekretnine?

Specifičnost našeg menaliteta je da volimo misliti da smo kompetentni baš za svako područje. S druge strane budući da kupoprodaja nekretnina podrazumijeva povelik financijski izdatak, a i rizik, pitanje je koliko je razborito tako se postaviti prema cijelom kupoprodajnom procesu. Čak i kada imate potrebno znanje i dobro ste upućeni u kretanja na tržištu i struku (pravna pitanja, administrativne procedure, građevina, financije i sl.) posrednik je osoba koja svojim radom i iskustvom te bazom klijenata još uvijek može brže i učinkovitije naći kupca/prodavatelja za nekretninu koju prodajete/kupujete.

Više