o-nama_cover

Što nas pokreće

Kao i u životu, razvoj agencije za nekretnine podrazumijeva evoluciju i prepoznavanje njenih ključnih vrijednosti, promišljanje o tome čemu stremimo i što daje smisao našem poslovanju. Agenciju smo osnovali 2018. godine, kada smo zajedničkim snagama usmjerili sve svoje napore prema nečemu potpuno novom i za nas vrlo neizvjesnom. Cilj nam je od osnutka bio raditi maksimalno predano i beskompromisno, slijepo se držeći kodeksa etike i općenito raditi pošteno i transparentno. Od osnutka naše agencije, dogodilo se mnogo toga, stoga smo željeli istaknuti suštinu onoga što nas inspirira i potiče, u nadi da će to biti prepoznato od strane klijenata. Ono što nam je najvažnije u radu svakako su naši suradnici koji su svi redom vrhunski profesionalci, ali isto tako radišni i pošteni ljudi, timski rad kojim se međusobno nadopunjujemo, povjerenje koje je ključno u svakom odnosu pa tako i u onom poslovnom i želja za učenjem i usavršavanjem jer jedino na taj način možemo u budućnosti ostvariti svoj puni potencijal. Svaka od ovih vrijednosti ključna je za nas, te se trudimo njegovati ih kako u sebi, tako i u radu naše agencije.

MARJAN GRGURIĆ

Osnivač i vlasnik agencije, agent i prodajni savjetnik, često psiholog i rame za plakanje, a najčešće u konačnici prijatelj svojim klijentima. Svoju stručnost i uspjeh može zahvaliti dugogodišnjem predanom i odgovornom radu u prodaji, cjeloživotnom učenju i usmjerenosti na dobrobit klijenta. Po struci diplomirani ekonomist sa završenim MBA obrazovanjem, u poslu predan radnik kojem ni najdosadniji i najteži poslovi nisu strani, posao shvaća kao osobnu stvar te mu tako i pristupa. Svaki klijent mu je važan, svaki odrađeni posao doživljava kao veliki i važan uspjeh. U slobodno vrijeme voli šetnju prirodom, rekreativni sport, a nije mu mrsko niti pogledati dobar film.

JAGODA KUŠEVIĆ GRGURIĆ

Kažu da iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena, a ona se više vidi kao éminence grise Mediar nekretnina. Oduvijek je bila sistematična i predana onome što radi pa stoga ne čudi da joj je glavni posao da sve u agenciji besprijekorno funkcionira. Iako rijetko kada radi neposredno s klijentima, zna sve o poslovima koji se trenutno odvijaju, preuzetim nekretninama i svojim agentima. Nema oglasa ni objave na društvenim mrežama koji nisu prošli njezinu autorizaciju. Posebno se ponosi suradnicima bez kojih rad u agenciji ne bi bio ovako uspješan. Osim dinamičnog i interesantnog posla koji donosi tržište nekretnina, rad u agenciji donio joj je poslovnu slobodu, samostalnost i stabilnost koju je oduvijek priželjkivala. Veliki je ljubitelj knjiga za koje nikada nema dovoljno vremena.

JELENA SMUĐ

Smatra da ne radi s nekretninama već s ljudima. Poslu s nekretninama prilazi predano i s posebnim žarom. S lakoćom stvara dobre i dugoročne odnose s klijentima koji joj se uvijek vraćaju kad imaju bilo kakve potrebe za pouzdanim i profesionalnim agentom.  Voli dinamičnost ovog posla, pomagati ljudima u pronalasku idealne nekretnine kao i ostvarivanju prijateljskog odnosa s kupcima i prodavateljima. Izuzetno je profesionalna i posvećena poslu te joj je važno da svaki klijent u konačnici bude zadovoljan obavljenim poslom. Timski je igrač i uvijek na usluzi kolegama. Dat će sve od sebe kako bi zaključila posao i uvijek je spremna na suradnju. Slobodno vrijeme je rezervirano za obitelj i putovanja, za dobru knjigu i za kino…

NATAŠA BELAJ

Najčešće prvi glas Mediara koji čujete kada vam predstavlja usluge i uvjete agencije. Kaže za sebe da je strpljiva i voli pričati, a još bi trebalo dodati da je izuzetno odgovorna i radišna te jedna od najvažnijih karika u agenciji. Diplomirala je teoriju glazbe, međutim, već na zadnjoj godini akademije shvatila kako bi voljela ostati raditi u agenciji i vidjeti kamo će je taj put odvesti. U poslu je proaktivna, pronicljiva i nepogrešiva te se svi članovi tima na nju oslanjaju. Uvijek je spremna strpljivo poslušati svakog klijenta i detaljno mu objasniti zašto smo baš mi agencija s kojom bi vrijedilo surađivati. S kolegama je susretljiva i uvijek spremna pomoći. U slobodno vrijeme vesele ju glazba i čitanje – svira klavir i ukulele, a čita razne žanrove i rado prima preporuke.

KRISTOFOR BABIĆ

Još od srednjoškolskih dana sanja o luksuznim nekretninama, vilama, kućama na obali, luksuznim stanovima. Tijekom studiranja na ekonomskom fakultetu stekao je različita znanja iz prodaje, marketinga i financija te putem shvatio kako bi se htio baviti prodajom nekretnina, ali ne samo luksuznih nego i ”običnih, svakodnevnih”. Za Zagreb kaže da ga poznaje kao svoj džep i radi željene nekretnine nije mu teško potegnuti na drugi dio grada ili drugi grad. Uz samu strast prema nekretninama, veseli ga suradnja s ljudima i sama činjenica da im pomaže u procesu pronalaska idealnog doma. Uvijek je dostupan, pristupačan i na usluzi. Ne zna za pojam radno vrijeme, klijenti ga mogu dobiti na telefon u bilo koje doba dana. Zadovoljstvo klijenta mu je na prvom mjestu. Radišan i timski igrač, inicijativan i kreativan.

MAXIM BLOKHIN

Ekonomist po struci i stručnjak za financije. Višegodišnjim radom u području investicija i planiranja dobio je znanja i vještine koja su mu bila odlična podloga za rad s nekretninama. Kaže da je odluka o radu u agenciji za nekretnina bila prirodan slijed, budući da se s tržištem nekretnina susretao kroz svoj cijeli profesionalni staž. Samostalan u poslu, veliki profesionalac i osoba s mnogim interesima, govori ruski, engleski i španjolski. Simpatičan i pristupačan, stvara čvrste i dugoročne kontakte sa svojim klijentima. Želja mu je raditi na velikim projektima koji podrazumijevaju značajna ulaganja poput gradnje stambenih kompleksa, hotela i sl. jer misli da bi tamo mogao dati svoj maksimum. Zaljubljenik u fotografiju koji svoje slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi s obitelji i prijateljima.